Home / Trendovi  / WOOF.ba, Ruka za šapu i TVS šetaju kućne ljubimce tokom pandemije

WOOF.ba, Ruka za šapu i TVS šetaju kućne ljubimce tokom pandemije

Solidarnost i briga o kućnim ljubimcima na prvom mjestu

Udruženje za zaštitu životinja “Ruka za šapu” i pet magazin WOOF.ba, u saradnji sa Timom volontera Sarajevo, pokreću volontersku akciju šetanja pasa za sugrađanke i sugrađane sa područja Kantona Sarajevo koji ne mogu ili ne bi smjeli da napuštaju svoje domove. Volonteri i volonterke će u predviđenom vremenskom periodu od 05:00 do 18:00 sati, u skladu sa instrukcijama i uputama FCUZ izvesti vaše pse, te po potrebi obaviti kupovinu hrane i ostalih neophodnih stvari za vaše kućne ljubimce.

Tim volontera i volonterki možete kontaktirati putem telefona: 060/35 32 703.

Uzimajući u obzir ozbiljnost trenutne situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID-19 molimo sve sugrađane i sugrađanke da ne zloupotrebljavaju ovu uslugu kako bi naši volonteri i volonterke bili u stanju pomoći onima kojima je pomoć istinski potrebna.

NAPOMENA: Svi oni koji bi željeli da dadnu svoj doprinos, te žele volontirati, mogu nas kontaktirati putem telefona: 062/943-990 ili mailom: udruzenje.rukazasapu@gmail.com, uz napomenu da bi željeli da se priključe ovoj volonterskoj akciji.

Mi smo najveći zaljubljenici i zaljubljenice u šapice i njuškice. Uživamo u istraživanju tema vezanih za zdravlje i životni stil kućnih ljubimaca. Najiskrenije i najglasnije se smijemo u razgovorima sa vlasnicima i vlasnicama pasa. Vikendima bacamo lopticu za članove i članice naše čupave porodice.

2 COMMENTS

POST A COMMENT